Kategóriák      

ColonBene

ColonBene ismertető

 

ColonBene hatékony és megelőző módon fejti ki a hatását és segíti az emésztőrendszert a működésében. Elősegíti az élelmiszerek perisztaltikus átvitelét a vastagbélben.

ColonBene egészséges embereknél regenerálja és erősíti - az emésztőrendszert. A székrekedés ellen nagyon enyhe hashajtó hatású. Befolyásolja a rendszeres és egészséges   székletet.


Colonbene pozitívan hat az akut hasmenés állapotok, gyomor-bélrendszeri nyálkahártya (nyelőcső, gyomor, hasnyálmirigy, kicsi és vastagbél) gyulladásos és fekélyes megbetegedései esetén. Összetételének köszönhetően segíti megszüntetni a Colitis ulcerosa (fekélyes vastagbélgyulladás) és a Crohn-betegség okozot problémákat és tüneteket, amelykek a rákos betegség kialakulásához vezethetnek.


A táplálkozási értékek tekintetében a ColonBene úgynevezett superélelmiszer.

Magas vitamin tartalommal rendelkezik B1, B2, B3, B5, B6, E vitamín, és ásványi anyagokkal mint kalcium, vas, mangán, magnézium, foszfor, kálium, szelén és cink.

ColonBene kb. 30% zsírt tartalmaz, mint például az omega-3 (esszenciális zsírsav), amelyet a tengeri halak tartalmaznak, ami kedvezően befolyásolja az anyagcserét (csökkenti az LDL-koleszterinszintet).

 

Az esszenciális zsírsavak, például az omega3 előnyei mellett  ColonBene a fitoösztrogének, növényi ösztrogének koncentrációt is tartalmazza, amelyek testünkben ugyanolyan viselkedést mutatnak, mint a humán ösztrogén.

ColonBene fogyasztása a terhes vagy szoptató nőknek is alkalmas.

ColonBene virusölő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaellenes hatást fejt ki, és segít akut állapotokban, például asztma és az izületi gyulladás kezelésénél. Hozzájárul a vér koleszterinszintjének csökkentéséhez, stabilizálja a vérnyomást, stabilizálja a vércukorszintet, megszünteti a felesleges zsírt a szövetekben, szabályozza az anyagcserét és támogatja a fogyást.


ColonBene megelőző módon hat a rák ellen, valamint az emlőrák ellen, és enyhíti a klimax okozta hőhullámokat.

Ezenkívül további pozítivumokhoz soroljuk  a bőrt fiatalos, egészséges, megjelenésének megőrizését.

Nincsenek másodlagos mellékhatásai az emberi szervezetre.

Copyright 2017 - 2019 © colonbene.com